Biobased versnellingsdag van Biobased Innovation Gardens e.a.

geplaatst in: Agenda archief | 0

dinsdag 05 juli 

Van biomassa kun je alles maken!

logo biobased innovation gardens

Een innovatiedag van Biobased Gardens e.a.

Met als uitgangspunt:

Hoe komt de markt in beweging en hoe zorgen we dat biobased gangbaar wordt.

Sinds 2014 zoekt Biobased Innovation Garden naar nieuwe kansen voor biobased materialen. Ieder jaar kwamen zij nieuwe planten tegen, van vlas tot tabak, van katoen naar Russische paardenbloemen. Niet alles slaagde, maar het proberen is uiteraard waar de Innovation Garden voor bedoeld is.

Maar nu zijn we zover dat we kunnen zeggen: Van Biomassa kan je alles maken!

Maar we zijn er nog niet! Nu bent u aan zet: Hoe komt de markt in de beweging, en hoe zorgen we dat biobased gangbaar wordt.

Daarom organiseren wij op 5 juli van 9:30 tot 16:30 de Biobased Innovatie Dag.

Op deze dag gaan zij met alle ondernemers uit het netwerk geinteresseerden informeren over de mogelijkheden die biobased producten bieden.

In de middag is onder andere Agrodome B.V. aanwezig met aandacht voor het living lab bij Emergis uit het Intereg 2 Zeeen project CBCI. 

logo CBCI Interreg

Graag nodigen we u uit om op deze dag uw producten te promoten op de standhoudersmarkt van biobased Innovation Gardens.

Het programma is nog in beweging maar de contouren worden helder. Biobased Innovation Gardens gaat spreken over kansen en mogelijkheden. Onder ander met Gerrit Hiemstra, die zijn eigen huis van biobased materialen gebouwd heeft. Ook Stichting Agrodome is hierbij aanwezig.

Meer informatie

Er zijn aan deze dag geen kosten verbonden. Meer informatie leest u in 2022-07-05 Biobased Innovatie Dag (pdf) of op de website van Biobased Gardens

We willen u graag de mogelijkheid aanbieden als standhouder aanwezig te zijn, dat kan via onderstaande knop. Er zijn nog enkele plekken.

Ja, ik wil deelnemen als standhouder


banner biobased versnellingsdag met alle partijen die meedoen

Het project Biobased Innovations Gardens wordt gefinancierd door de BrancheOrganisatie Akkerbouw en de Provincie Zeeland.

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *