Biobased Versnellingsdag “Van biomassa kun je alles maken.”

geplaatst in: Agenda archief | 0

dinsdag 04 juli 

Na een succesvolle editie in 2022 nodigt Biobased Innovation Gardens u van harte uit voor de Biobased Versnellingsdag 2023. logo biobased innovation gardens

Biobased producten in de bouw, als grondstof van papier, karton en textiel

Op deze versnellingsdag brengen zij de hele keten in beeld, van het gewas tot het uiteindelijke eindproduct. Veel producten zijn nu zover om gebruikt te worden in de bouw, als grondstof van papier, karton en/of textiel. Van andere gewassen is de weg naar marktrijpe producten nog wat langer.

Om de ontwikkelingen in de biobased economy te versnellen is het belangrijk dat de markt in beweging komt. Vandaar dat we op deze dag ook aandacht besteden aan de consument, hoe krijgen we de consument zover om de keuze voor biobased materialen te gebruiken. En natuurlijk willen we vooral de mogelijkheden laten zien, door u en uw collega’s in de gelegenheid te stellen om uw producten te laten zien aan uw toekomstige klanten.

Programma en aanmelden

Datum: 04 juli 2023 van 09:30-17:00 uur.

Locatie: De Rusthoeve, Noordlangeweg 42, 4486 PR te Colijnsplaat.

Er zijn lezingen, workhops, pitches en een rondleiding in de tuin met onder andere de thema’s  als thema hout, biopolymeren, asfalt en vezels.

Lees verder op de website van Biobased Gardens.

Naar het programma en een aanmeldknop

Aanmelden als standhouder 

Wilt u deelnemen met een stand? Stuur dan een e-mail aan: De Rusthoeve

Opgeven graag voor 15 juni.

 

Het project Biobased Innovations Gardens wordt gefinancierd door de BrancheOrganisatie Akkerbouw en de Provincie Zeeland.

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *