Bouwen met hout: bewust omgaan met brandveiligheid

geplaatst in: Agenda archief | 0

donderdag 17 juni 

haut woontoren

Aflevering 1: HAUT het 73 meter hoogste woongebouw van hout in Nederland.

Waarom aandacht voor brandveiligheid, hoe past de bouwregelgeving, hoe ontwerp en borg je de brandveiligheid?

Het webinar wordt georganiseerd door het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) en Brandveilig Bouwen Nederland (BBN). De NEN-werkgroep 'brandveiligheid en bouwen met hout’ alsmede dit webinar staan in het teken van het bewust en brandveilig bouwen met hout.

In dit webinar wordt voor het project Haut in Amsterdam toegelicht op welke wijze de brandveiligheid in deze houten hoogbouw is ontworpen op basis van de regelgeving en best international practice. Tijdens de webinar kunnen eventuele knelpunten en vragen die leven in de markt verzameld worden waarmee dan verder invulling kan worden gegeven aan brandveiliger bouwen.

De resultaten en uitkomsten uit de webinar worden besproken en verwerkt in de NEN werkgroep brandveilig bouwen met hout. Tevens dient het als basis voor invulling van vervolg webinars en acties om de brandveiligheid van onze gebouwen te ontwikkelen en verbeteren.

Doel

Verbetering van de brandveiligheid van gebouwen.

Doelgroep

Al de betrokkenen bij bouwen en bouwprojecten van gebouweigenaren, gebruikers tot met architectenaannemers en beheerders.

Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan dit webinar.

Bent u wel geïnteresseerd in het webinar, maar kunt u deze niet bijwonen? Meldt u zich dan toch aan en maak gebruik van de keuze achteraf de bijbehorende documentatie te ontvangen.

bron: https://bouwen-met-hout-bewust-omgaanmetbrandveiligheid.nen-evenementen.nl

registreren

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *