Building Holland: building the future together

| 0

logo building hollandOp Building Holland staan duurzaamheid en samenwerking centraal binnen de bouw- vastgoed- en installatiesector. Maak kennis met de nieuwste innovaties en koplopers op het gebied van duurzaamheid en digitalisering. De hoofdthema’s op Building Holland 2020 zijn: Circulariteit, Energietransitie, Slim & Gezond en Pitch & Connect. 

Circulair Bouwen

Circulair bouwen is tegenwoordig een noodzaak binnen de bouw- en vastgoedsector. Het draait om het slim gebruikmaken van grondstoffen, producten en goederen zodat deze oneindig herbruikt kunnen worden. Ontdek de nieuwste circulaire innovaties voor de bouw- vastgoed- en installatiesector en woon keynotes bij van experts op het gebied van circulariteit op Building Holland 2020!

Wat is circulair bouwen?

Circulair bouwen is het zo effectief mogelijk hergebruiken van grondstoffen en materialen in het gehele bouwproces. Zo wordt de uitputting van grondstoffen voorkomen. Circulair bouwen is een begrip afkomstig vanuit de circulaire economie. Een gebouw is circulair als bij de bouw en het onderhoud ervan grondstoffen en materialen in een gesloten kringloop worden gehouden zonder schadelijke emissies. Lees hier meer over circulair bouwen.

Side Event: Biobased Revolution #3

logo CoE BBEOp 26 maart tussen 13.30 en 16.30 uur staat  het side event Biobased Revolution gepland. Dit wordt georganiseerd door CoEBBE

Overige sprekers, meer informatie en aanmelden

Building Holland 2020 kent een rijk content programma met meer dan 150 sprekers. In snelle sessies van 30 minuten wordt de bezoekers bijgepraat over nieuwe trends, innovaties en disruptieve ontwikkelingen. Daarnaast zijn er bijna 40 side events die inzoomen op specifieke vraagstukken.

Informatie en registratie

Voor meer informatie en registratie voor dit evenement kijkt u op buildingholland.nl Adres : RAI Amsterdam Europaplein 24 1078 GZ Amsterdam
 
 

Terug naar agenda