Building Holland Digital

geplaatst in: Agenda archief | 0

donderdag 25 juni 

Building Holland Digital in het teken van Circulariteit

Donderdag 25 juni is het zo ver. Het eerste online event Building Holland Digital dat geheel in het teken staat van Circulariteit.

In één ochtend (van 9.30 tot 13.00 uur) presenteert Building Holland 5 keynotes en 20 innovatietafels, van elk ongeveer twintig minuten. Daarnaast is er uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken en de digitale stands te bezoeken van voorlopers.

Exclusief event voor maximaal 500 online bezoekers

Building Holland maakt er een exclusief event van, dat toegankelijk is voor maximaal 500 online bezoekers. Wees er snel bij, want vol is vol. Iedereen die eerder was geregistreerd om Building Holland te bezoeken heeft een uitnodiging gekregen.

  • Bezoek het hoofdpodium
  • Netwerk met specialisten van niveau
  • Luister naar keynotes
  • Bezoek digitale stands
  • Stel je eigen programma samen
  • Neem deel aan de discussies in de innovatietafels 

Meer informatie en aanmelden: https://www.buildingholland.nl

Keynotes

     
 
 

 

Martine de Vaan

 

Nieuw! De Innovatieagenda van het Rijksvastgoedbedrijf. Martine de Vaan is innovatiemanager van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB).  Zij is verantwoordelijk voor de Innovatieagenda van het RVB en het aanjagen van innovatie in de organisatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gertjan de Werk

 

Circulair bouwen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Belangrijk is om de vraag naar circulair bouwen snel op gang te krijgen zonder ambities te stapelen. Gertjan de Werk presenteert de zeven strategieën waar je vandaag mee kunt beginnen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Musters

 

Peter Musters, adviseur Bouwconcepten van VBI, zal de vertaalslag maken van het Bouwwaardemodel naar de VBI GreenScore-systematiek.

 

 

   

 

 

 

 

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *