World Design Embassies: De bomen en het bos van materialenpaspoorten

geplaatst in: Agenda archief | 0

vrijdag 11 december 

van 15:00 tot 16:45


logo World Design EmbassiesWat betekent het goed werken met een materialenpaspoort eigenlijk? Waarom is het belangrijk en wat heb je er voor nodig?

Bovenstaande vragen zijn het soort vragen waar Michael Bol (Buro Kade) de twee gastsprekers van de middag op bevraagt. Thomas Rau is architect (RAU), oprichter van Turntoo en verbonden aan Madaster. Michel Baars is eigenaar van New Horizon, dat zich richt op het oogsten van bruikbare bouwonderdelen.

De inleiding van deze sessie wordt verzorgd door Hans Hammink van de Architekten Cie. Hij is betrokken bij de ontwikkeling van wat zij de ‘digitale tweeling’ noemen van gebouwen.

Vragen? Stel ze vooraf!

Omdat de verwachting is dat er veel vragen leven onder architecten, doen we een oproep om voorafgaand aan deze meeting ons jullie vragen toe te sturen. Deze kunnen we dan meenemen in de voorbereiding van het gesprek. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid om in de meeting via de chat vragen te stellen en de interactie aan te gaan.

Meld je aan en stuur je vragen naar circulararchitecture@lokaal.bna.nl of klik hier.

De praktijk met Madaster

Na afloop van het gesprek wordt een korte demonstratie gegeven over hoe Buro Kade het werken met een materialenpaspoort in de praktijk brengt met Madaster. Voor BNA-leden is er daarna een aanbod vanuit Madaster.

Schrijf je in via deze link.

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *