DGBW: Webinar Bio-based bouwen

geplaatst in: Agenda archief | 0

woensdag 23 september 

van 10.00 tot 11.00

‘Houtbouw in Nederland, van hype naar impact’

Hout is weer helemaal ‘hot’ in de bouw. Hoe zorgen we dat deze hype niet overwaait? Heeft hout inderdaad de potentie om aan marktaandeel te winnen en hoe gaan we dit dan organiseren?

Tijdens dit webinar worden de grootste knelpunten gedefinieerd en het handelingsperspectief geschetst. Zowel bouwkundige aspecten, kosten en milieu komen aan de orde, net als kansen voor geïndustrialiseerde woningbouw.

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in houtbouw zoals beleidsmakers, architecten, leveranciers, aannemers, ontwikkelaars en ingenieursbureaus.

Aanmelden

Meer informatie of aanmelden? Bezoek de website van TNO.

Onderdeel van jubileumeditie Dutch Green Building Week

Het Webinar Bio-based bouwen – ‘Houtbouw in Nederland, van hype naar impact’ maakt onderdeel uit van een serie van drie webinars die Paris Proof Partner TNO organiseert in het kader van de jubileumeditie van de Dutch Green Building Week. De tiende editie van de week vindt plaats van 21 september tot en met 25 september . #MadeinHolland is het thema van de week, waarmee Dutch Green Building Council (DGBC) en haar partners Nederland internationaal op de kaart zal zetten. 

Ga naar de jubileumeditie Dutch Green Building Week

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *