‘The Exploded View’ op de Floriade 2022 in Almere.

geplaatst in: Agenda archief | 0

donderdag 14 april   -  zondag 09 oktober 

De installatie ‘The Exploded View Beyond Building’ was al te zien als centrale eyecatcher van The Embassy of Circular & Biobased Building tijdens de Dutch Design Week 2021.

De Floriade is het prestigieuze internationale podium voor groene innovaties voor de leefomgeving van de toekomst. Een half jaar lang kan de expo-installatie daar bezocht en beleefd worden.  The Exploded View Beyond Building komt weer tot leven komt tijdens Floriade en later ook weer op Dutch Design Week 2022. De combinatie van de twee evenementen zorgen voor een breed publieksbereik en een enorme impact.

Nieuwe & baanbrekende samenwerkingen

Om The Exploded View Beyond Building te realiseren gaan we met nog meer partners samenwerken, nog meer research doen en nog meer vertellen in woord en beeld, dan we gedaan hebben met The Exploded View: Materials & Methods (2020). We maken gebruik van kennis die er al is. Daar waar kennis ontbreekt, vragen we onze kennispartners onderzoek te doen. Verhalen en verbeelding maken de resultaten van ons onderzoek kenbaar en helpen tegelijkertijd bij het uitdragen en verspreiden van begrip en liefde voor het circulair en biobased ontwerpen en bouwen.

Doe je mee?

Ben jij een pionier op het vlak van circulair en biobased building? En wil je via verbeelding en storytelling de circulair en biobased economie aanjagen, samenwerken/ experimenteren met andere pioniers en een breed publiek bereiken? Doe dan mee in de Embassy. Meedoen kan op heel veel manieren: met kennis, met technieken en materialen en financieel.

Voor meer informatie neem contact op met Biobased Creations / Company New Heroes:

Informatie over de Floriade Expo 2022 niet meer beschikbaar: 14 april t/m 9 oktober 2022.

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *