Webinar: Mass timber knowledge exchange

geplaatst in: Agenda archief, Event | 0

donderdag 16 september 

14:00 - 16:00 Nederlandse tijd
Webinar: CLT / Massief hout kennisuitwisseling (in het Engels)

Meer informatie: ASBP 

Duitse en Britse perspectieven op CLT / massieve houtbouw

 

Evenementoverzicht ASBP en Natureplus

Word lid van de Alliance for Sustainable Buildings Products (ASBP) en natureplus voor een kennisuitwisselingsevenement over massale houtbouw. ASBP wordt vergezeld door experts uit Duitsland en het VK om de belemmeringen voor massale houtbouw te bespreken en hoe deze te overwinnen. Ook komen de uitdagingen op het gebied van verzekeringen, brand en water aan bod. Bovendien ontvangen we updates over initiatieven en best practice-ontwerp/casestudy's om meer massale houten gebouwen mogelijk te maken.

Wat is Mass timber?

Massief hout (vertaling van mass timber) producten bestaan ​​uit meerdere lagen hout, gelamineerd met lijm of bevestigingsmiddelen om massieve panelen of balken te creëren. Er zijn verschillende soorten massahoutproducten, waaronder Cross Laminated Timber (CLT), Laminated Fineer Lumber (LVL) en Dowel Laminated Timber, algemeen bekend als Brettstapel. Massieve houtproducten kunnen in veel verschillende soorten gebouwen worden gebruikt, met name in grotere bouwconstructies om te profiteren van hun inherente sterkte.

Voor wie is dit bedoeld?

Dit webinar is bedoeld voor architecten, ontwerpers, bestekschrijvers, fabrikanten en iedereen die werkzaam is in de massale houtindustrie.

Meer informatie, programma en inschrijven

Meer informatie en inschrijven

Alle tijden op de ASBP-site worden weergegeven in BST (British Summer Time)

 

Terug naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *