Natureplus project Baustoffwende

geplaatst in: Project | 0

For English? Read the article on natureplus/research

Een verandering in het gebruik van bouwmaterialen teweegbrengen.

Het project Baustoffwende wordt gefinancierd door het Federal Environment Agency and the Federal Ministry for the Environment, Nature Conservation and Nuclear Safety.

Voor het klimaat, onze gezondheid en de bescherming van hulpbronnen.

Het is in het bijzonder een communicatieproject waarmee natureplus de bouw wil sensibiliseren voor de problemen rond klimaat, gezondheid en bescherming van hulpbronnen in bouwmaterialen. Ook wil natureplus en een breder publiek sensibiliseren voor deze thema’s.

Bouwproducten als duurzame keuze voor iedereen

natureplus wil richting geven aan een duurzame keuze van bouwproducten en daarmee bijdragen aan het verminderen van de beschreven milieuproblemen. De materiële kwestie moet uit de technische discussie en in het bewustzijn van het brede publiek worden gebracht. Daarbij willen we ons richten op moderne kennisoverdracht en zijn we van plan om digitaal les- en informatiemateriaal (zoals de samenvattingen, presentaties en video’s van onze evenementen) te maken en nieuwe formats te verspreiden via onze online kanalen. Als onderdeel van dit project zijn we ook van plan om onze homepage, die als een contactpunt voor geïnteresseerden in het onderwerp milieuvriendelijke bouwmaterialen linkt, aan te passen en onze communicatie via alle kanalen uit te breiden en te intensiveren.

Ontwikkel je zelf (online) materialen op het gebied van duurzaam bouwen en duurzame bouwmaterialen?

Neem gerust contact met ons op, natureplus en Stichting Agrodome ontwikkelen onze content continu.

periode: mei 2021 – mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *