sedum groendak
caption

 partner worden?

Interesse om partner te worden? Kijk dan op Partner worden van Stichting Agrodome 

Bedrijven en kennisinstellingen

Hieronder staan bedrijven en kennisinstellingen die samenwerken met Stichting Agrodome. Of zich door ons duurzaam laten vertegenwoordigen.

Samen krijgen we meer voor elkaar. En kunnen we meer doen voor een groene, bio-based en circulaire wereld!


logo biobased innovation gardens

De BioBased Innovations Garden is internationaal erkend voor innovatie in de teelt en toepassing van nieuwe groene grondstoffen in de verwerkende industrie.

ogo Federatie Bio-economie Nederland

De Federatie Bio-economie Nederland heeft als doel het investeringsklimaat voor een duurzame bio-economie te verbeteren.

logo-ibi2

 

IBI2 Institute for biomimicry innovations is een groep Duurzame Transitie Consultants/Experts die ontwikkelen op basis van de Natuur.

logo World Design Embassies

De Embassy of Circular & Biobased Building onderzoeken mogelijke oplossingen en bieden nieuwe perspectieven op het vlak van circulair en biobased ontwerpen, bouwen en wonen.

 

logo greenworks Raab Karcher biedt met Greenworks   een duidelijk herkenbaar assortiment groene producten aan.

logo woonijzerwinkel

Woonwijzerwinkel   verkoopt biobased en ciculaire producten aan consumenten.

logo Rob-de klantgerichte ingenieurs

 IOB, Ingenieurs in hart en nieren,   voor al uw vraagstukken rondom de bebouwde omgeving.

logo Faay

Faay  is gespecialiseerd in prefab-wandsystemen en -plafondsystemen voor de zakelijke markt.

logo DDarchitect

De duurzame architect  voor duurzame en ecologisch in de sector bouw, met name nieuwbouw en verbouwing.

logo Amazona

Amazona krijtverf en kalkwas,  brengt een ecologische verf op de markt die volledig natuurlijk is. De verf bevat geen dierlijke inhoudstoffen en is absoluut onschadelijk.

logo RobiniaWood

RobiniaWood  is de grootste en meest gespecialiseerde groothandel en fabrikant van de Europese hardhout soort Robinia.

logo Tierrafino

Met Tierrafino    leem creëert u sfeer en kleur, en een zeer gezonde, bio – ecologische, woon – werkomgeving.

logo NarrativA
moderne ecologische biobased en gezonde architectuur – eco woning

Narrative architecten Uitvinders van woonplekken en maatwerk huizen, vanwege het licht, de warmte, de ecologische biobased materialen, het gezonde klimaat en de functionaliteit.

logo ruimte voor levenRuimte voor leven, natuurlijk bouwen, architectuur en advies Een architect met kennis en ervaring op het gebied van ecologisch bouwen.

logo artinatoArtinato  is gespecialiseerd in duurzame (gepersonaliseerde) interieur producten van kurk. Voor kurk worden er geen bomen gekapt en draagt bij aan een circulaire samenleving.

logo pro suber

Pro Suber informeert de Nederlandse markt over de toepassingsmogelijkheden van geëxpandeerde kurk, als isolatie in de bouw.

logo Triodos BankTriodos Bank   is medeoprichter van de Global Alliance for Banking on Values, een wereldwijd netwerk van pioniers in duurzaam bankieren. Kijk op www.gabv.org 

Kennisinstellingen voor biobased en circulair bouwen

logo WUR- food & biobased researchOnderzoeksinstituut Wageningen Food & Biobased Research  voor duurzame innovatie houdt zich bezig met onderzoek naar ontwikkeling van materialen en producten op basis van biomassa.

logo ICDuBo

ICDuBo (Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen)  is het het grootste en meest inspirerende centrum voor duurzaam bouwen in Nederland.

logo CoE BBEHet Centre of Expertise Biobased Economy (CoE BBE)  helpt bedrijven in hun biobased ambities door met hen het hbo-onderwijs te vernieuwen en toegepast onderzoek uit te voeren dat er toe doet.
logo Agrodome advies & ontwikkeling
Agrodome  is een project- en adviesbureau met als doel, het huidige bouw(productie)proces om te vormen naar milieuvriendelijke, circulaire en duurzame processen.